Testimonials & Cases

Konfus


"Søren har, i forbindelse med et par af sine projekter, interviewet medlemmer af Konfus Collective. Resultatet var et professionelt og gennemarbejdet produkt, og derfor udvidede vi sammenarbejdet, og han tog billederne til vores hjemmeside. Igen var vi meget tilfredse. Han formåede at fange vores indivduelle og kollektive udtryk. Vi ser frem til at arbejde med Søren igen."Victor Søe, Nicolas Bila, Klara Ingemansen, Jonathan Ravnskov

Bestyrelse

Konfus Collective


 


Se Videoerne her:

- https://www.youtube.com/watch?v=1W7IJPcx5GY

- https://www.youtube.com/watch?v=grJX4aggT98Billeder kan ses under portfolio og på Konfus hjemeside: Kommer hurtigst muligt.

Tom Block


"At arbejde med Lind Media har været en rigtig god og overskuelig oplevelse. Sørens åbenhed overfor pludselige indskydelser til en video og fleksibilitet har været helt igennem fantastisk.

Resultatet fra optagelserne har været over al forventning, og vi har været super glade for al den hjælp Lind Media har kunnet yde os på så kort en tidshorisont. Søren fanger de rigtige og de vigtige øjeblikke, og på den måde videreformidles det ønskede budskab på den helt rigtige måde."

 

 

Marie Wieth,

Kampagneleder

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

 

Se Videoerne her:

- https://www.facebook.com/tomblock1977/videos/422402884976479/

- https://www.facebook.com/tomblock1977/videos/224103051799361/

- https://www.facebook.com/tomblock1977/videos/1326100957532119/

Crewman Gin

 

"Lind Media har været en fantastisk samarbejdspartner til, at få søsat de første projekter om vores helt nye gin, "Crewman". Ikke nok med at tingene har været til over forventeligt niveau, så har der været en konsekvent og professionel feedback på alle vores idéer og visioner om det digitale. Det har i den grad været med til at udbygge og udvide vores markedsføringsprojekter, og har medvirket til et langt mere professionelt niveau, end vi havde forestillet os. Uanset hvilke små rettelser der skulle foretages, blev det altid gjort til perfektion."

 


Nicklas

Brand Manger

Crewman Gin

www.crewmangin.com

 

 

 

 

 

 

 

Se videoerne her:

www.facebook.com/Crewmangin

- https://www.instagram.com/crewman_gin/?hl=da

henfald

 

"Det har været en helt igennem god oplevelse, at arbejde sammen med Søren. Igennem forløbet var der ingen problemer og vi endte med flere produkter, vi som band er blevet virkeligt glade for. Jeg ved det ikke er sidste gang vi vælger at arbejde med Søren."

 


Mattis,

Forsanger

henfald

 

 

 

 

 

Se videoen her: https://vimeo.com/290329929

Se billederen på:

https://www.facebook.com/henfald-100376338023473/

&

https://www.instagram.com/henfald_/

SK8, Laden

 

"Søren har filmet og redigeret videoer fra flere af vores skateboardevents. Med hans kreative evner og sans for detaljer har han både fanget og skabt en super fed stemning i samtlige af de videoer han har leveret. Han har god sans for at variere filmvinkler og være tæt på de øjeblikke der skal fanges, samt er han altid rig på idéer til at forbedre videoerne. Hans erfaring på rulleskøjter åbnede desuden nye muligheder for bedre filmvinkler. Vi er glade for forsat at kunne samarbejde med Søren til på bedste vis at dokumentere vores events"

 


Thomas Nielsen

Bestyrelsesmedlem

SK8, Laden og Streetmoves

 

 

Se videoerne her:

https://www.youtube.com/watch?v=MIpnaUqG0VQ&t

https://vimeo.com/245017381

Vimeo, Lindmedia
Instagram, LindMedia

Email: Soren@lindmedia.dk

CVR: 39831112